Smartlog v3 » Androidkassen - Android smartphones, apps og andet mobil » Find det billigste taletidskort (kort gennemgang)
Opret egen blog | Næste blog »

Androidkassen - Android smartphones, apps og andet mobil

Hvis du elsker Android lige så meget som mig, skal du læse med på min blog!

Find det billigste taletidskort (kort gennemgang)

10. Mar 2014 10:56, androidkassen

Overvejer du taletidskort til mobilen, men er lidt usikker på hvordan du skal gribe jagten på det billigste tilbud an på, så er der hjælp at hente ved at følge nedenstående guide. Taletidskort lyder umiddelbart som et levn fra fortiden, men det behøver det ikke at være! Der kan være mange grunde til at vælge taletid frem for det mere traditionelle mobilabonnement eller taletidspakke.

Taletidskort henviser oftest til kort du kan købe på tankstationer, kiosker med flere, hvor du køber et fysisk kort (plastikkort ligesom et dankort), skraber et felt og indtaster koden på din mobiltelefon. Du har nu et nyt telefonnummer samt X antal minutter, X mængde mobildata, eller hvad du nu har betalt for.

Du kan også bestille taletidskort online hos for eksempel Telia eller en af de andre store udbydere. Følger du den fremgangsmåde, fungerer det mere som et abonnement, men hvor du stadig blot betaler for dit mobilforbrug på ”forhånd”. Har du brug for en mere specifik guide, kan jeg anbefale et hurtigt kig på forsiden af denne Smartlog blog.

Telmore har også kørt med en ordning i mange år, hvor det er muligt at ”tanke op” på deres hjemmeside under ”min konto”. Det er såre simpelt og virker ved at du går ind og indtaster dine kortoplysninger (hvis du ikke har valgt at de skal gemmes automatisk fra sidste besøg), og vælger hvor meget taletid og data du ønsker at tanke op.

Du kan også sætte den til automatisk optankning, hvor systemet tanker ny taletid og data på mobilen når den nuværende kassebeholdning er opbrugt. Jeg har selv prøvet det, og det fungerer upåklageligt. Ved at bruge ”optankning” på denne måde, er der i øvrigt ofte billige priser og gode tilbud at hente. Derfor er det bedste råd jeg kan give at holde øje med markedet.

Kalender

« June 2018 »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930